SailLogic har mer enn 15 års erfaring med å utvikle norsk og internasjonal seilsport.

Ved å kjenne mulighetene innen seiling, bruker vi vår kompetanse til å skape verdi for våre kunder. Vi har mye kompetanse innen prosjektering og gjennomføring av seilprosjekter og eventseiling i inn og utland.

Selskapet er etablert av seilere for seilere, for å skape og utvikle kommersielle verdier for både norsk seilsport og næringsliv. Vi er ansvarlige for utviklingen og gjennomføringen av mange norske seilprosjekter og jobber aktivt med å kommersialisere norsk seilsport i samarbeid med Norges Seilforbund.

Medietjenester

Vi tilbyr medietjenester hele året, og har stor erfaring med å produsere film– og bildeprodukter for seilingsmiljøet. Vi har produserer videoer og tar bilder av seilere og for seilsportaktører over hele verden.

I tillegg til å tilby video og fototjenester til seilmiljøet, har vi begynt å tilby medietjenester til bedrifter med produkter og tjenester om vinteren. Vi har blant annet produsert video og tatt bilder for kles merker, utstyrleverandører og tjenester knyttet til skiferie og vintersport. Vi har kunnskapen, erfaringene og utstyret som kreves for å produsere høykvalitets bilder og film.

SailLogic har mer enn 15 års erfaring med å utvikle norsk og internasjonal seilsport.

Ved å kjenne mulighetene innen seiling, bruker vi vår kompetanse til å skape verdi for kundene våre. Vi har høy kompetanse innen prosjektering og gjennomføring av seilprosjekter og eventseiling.

Vi er ansvarlige for utviklingen og gjennomføringen av den norske eliteserien i seiling, og jobber aktivt med å kommersialisere norsk seilsport. SailLogic har også ansvaret for FNs miljøkampanjen «Clean Seas – Turn The Tide on Plastic» i Norge.

Dette er våre medarbeidere

Dette er våre eksterne ressurser

Hva kan vi hjelpe deg med?

Skriv inn navn og e-post så kontakter vi deg!