Eventseiling – felles opplevelser

Seiling er en morsom og utfordrende aktivitet. Det er ingen krav til erfaring eller kunnskap, og det passer for alle. Kappseiling egner seg godt til å ta med medarbeider og/eller kunder til en dag på fjorden.

Det handler om å jobbe sammen som et lag ut fra en lagt strategi. Underveis må man fokusere på taktikk og godt samarbeid. Knytt nære bånd og skap felles historier som blir husket! Seiling er et trendy, sporty og miljøvennlig alternativ.

Vi arrangerer alt fra kickoff og bedriftscuper, til små interne konkurranser, eller bare en tur på fjorden. Det stilles ingen krav til forkunnskaper eller erfaring. Våre dyktige skippere vil gi dere enn innføring, gå igjennom sikkerhetsrutiner og ikke minst lære dere å håndtere en seilbåt.

Eventseiling

Seiling er en morsom og utfordrende aktivitet. Det er ingen krav til erfaring eller kunnskap, og det passer like bra for alle. SailLogic bruker eksklusive og raske båter som gir erfarne seilere et kick, og uerfarne en stor opplevelse. Vår båter har alltid med en profesjonell skipper/instruktør og dere vil få nødvendig opplæring.

I SailLogic fokuserer vi på regattaseiling. Dette egner seg godt til å skape felles historier med medarbeidere og kunder. Det handler om å jobbe sammen som et lag ut i fra en lagt strategi, og underveis må man jobbe med taktikk og godt samarbeid.

Vi har levert arrangementer til store og små kunder, og har kunnskapen og verktøyene som skal til for å skape en arena som er verdiskapende for din virksomhet. Pakkene vi tilbyr er basert på hva kunden som oftest er ute etter, men vi skreddersyr hvert event etter deres eget ønske.

Ta kontakt for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Seiling med GC32 (Xela Racing)

Hvis du ønsker å ta seilingen til nye høyder fyldt med adrenalin, anbefaler vi en tur med Xela Racing sin GC32. Dette er en båt som bokstavelig talt flyr, og denne muligheten har aldri før vært i Norge. Xela og SailLogic er samarbeidspartnere, og vi kan gjerne kombinere flere type båter for maksimal opplevelse.

Ta en titt på prosjektsiden vår eller Xela sin hjemmeside, her kan lese mer om hva dette fartsfylte eventyret går ut på.

Ta gjerne kontakt for tilbud og mer informasjon.

Seilcup for bedrifter

SailLogic ble grunnlagt som tilbyder av Seilcup for næringslivet, dette er vår spesialitet. En seilcup er en unik måte å konkurrere mot medarbeidere, kunder, leverandører eller partnere, og gir dere definitivt noe å snakke om. Dette er et spennende arrangement hvor like 41-fots seilbåter konkurrerer mot hverandre, dere styrer båten og legger strategien. Det vil være en instruktør ombord som gir nødvendig opplæring.

En seilcup kan arrangeres i alle størrelser fra 10-100 personer hvor vi legger ut bane, stiller med dommer og dommerbåt og organiserer aftersail. En typisk dag starter med oppmøte på Aker Brygge etterfulgt av gjennomgang av båt og utstyr samt. opplæring. Deretter begynner regattaen og vi seiler typisk 3-5 regattaer for å konkurrere en vinner. Dagen avsluttes med aftersail og premieutdeling.

Vi har lang erfaring som tilbyder av seilcup, og dette kan passe enhver anledning. Ta kontakt, så sender vi mer informasjon og kartlegger deres behov.

SailLogic leverer bedriftsarrangementer i alle størrelser. Våre kunder stiller alltid høye krav til kvalitet, organisering og gjennomføring – det gjør vi også. Derfor tar vi eierskap til våre prosjekter og bestreber oss på å være målrettet, profesjonelle og løsningsorientert for å imøtekomme dine behov. Her kan du lese om hvorfor våre kunder velger oss.

Kontakt oss