Eventseiling – felles opplevelser

Seiling er en morsom og utfordrende aktivitet. Det er ingen krav til erfaring eller kunnskap, og det passer for alle. Kappseiling egner seg godt til å ta med medarbeider og/eller kunder til en dag på fjorden.

Det handler om å jobbe sammen som et lag ut fra en lagt strategi. Underveis må man fokusere på taktikk og godt samarbeid. Knytt nære bånd og skap felles historier som blir husket! Seiling er et trendy, sporty og miljøvennlig alternativ.

Vi arrangerer alt fra kickoff og bedriftscuper, til små interne konkurranser, eller bare en tur på fjorden. Det stilles ingen krav til forkunnskaper eller erfaring. Våre dyktige skippere vil gi dere enn innføring, gå igjennom sikkerhetsrutiner og ikke minst lære dere å håndtere en seilbåt.

Eventseiling

Seiling er en morsom og utfordrende aktivitet. Det er ingen krav til erfaring eller kunnskap -og det passer like bra for alle. SailLogic bruker eksklusive og raske båter fra X-Yachts av typen X-41 One Desig. Båten gir som gir erfarne seilere et kick, og uerfarne en stor opplevelse. Vi har alltid med en profesjonell skipper/instruktør om bord som ivaretar sikkerhet og lærer dere seiling.

I SailLogic fokuserer vi på regattaseiling, den beste måten å skape felles historier gjennom unik opplevelse med medarbeidere og kunder. Det handler om å jobbe sammen som et lag ut i fra en lagt strategi, og underveis fokuserer vi på taktikk og godt samarbeid.

Vi leverer arrangementer til store og små grupper. Vi har kunnskapen og verktøyene som skal til for å arrangere et verdiskapende event for din virksomhet. Pakkene vi tilbyr er basert på hva kunden som oftest er ute etter, men vi skreddersyr også etter kundens ønsker.

Ta kontakt for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Seilcup for bedrifter

Seilcup er en unik måte å konkurrere mot medarbeidere, kunder, leverandører eller partnere på -som definitivt gir dere en felles historie. Dette er et spennende arrangement hvor like X-41 One Design eller J70 seilbåter konkurrerer mot hverandre. Dere styrer båten, men vi er ombord for å ivareta sikkerhet og gi dere nødvendig seilopplæring.

En seilcup kan arrangeres i alle størrelser fra 20-100 personer. Vi legger ut bane, stiller med dommer, dommerbåt og organiserer regattaen. En typisk dag starter med oppmøte på Aker Brygge med gjennomgang av båt, utstyr og sikkerhet.

Vi kjører ut til baneområdet, seiler regatta med typisk 3-5 seilaser. Dagen avsluttes med aftersail og premieutdeling på Brygga Bar eller en utvalgt restaurant på Aker Brygge.

Vi har lang erfaring som tilbyder av seilcup, og dette kan passe enhver anledning.

Fartsfylt eventseiling for bedrifter i J70

Seiling med J70 er en fartsfylt og utfordrende aktivitet. Det er ingen krav til erfaring eller kunnskap da våre båter alltid har en profesjonell skipper/instruktør om bord som vi lære dere det dere trenger å vite.

Det perfekte evnet er 8 til 40 personer hvor vi fokuserer på regattaseiling. Det handler om å jobbe sammen som et lag ut i fra en lagt strategi og underveis må vi jobbe med taktikk og godt samarbeid.

Vi levrer seilarrangementer til store og små grupper. Vi har kunnskapen og verktøyene som skal til for å skape et verdiskapende og minneverdig event.

Ta kontakt for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Seiling med GC32 (Xela Racing)

Hvis du ønsker å ta seilingen til nye høyder fyldt med adrenalin, anbefaler vi en tur med Xela Racing sin GC32. Dette er en båt som bokstavelig talt flyr, og denne muligheten har aldri før vært i Norge. Xela og SailLogic er samarbeidspartnere, og vi kan gjerne kombinere flere type båter for maksimal opplevelse.

Ta en titt på prosjektsiden vår eller Xela sin hjemmeside, her kan lese mer om hva dette fartsfylte eventyret går ut på.

Ta gjerne kontakt for tilbud og mer informasjon.

SailLogic leverer bedriftsarrangementer i alle størrelser. Våre kunder stiller alltid høye krav til kvalitet, organisering og gjennomføring – det gjør vi også. Derfor tar vi eierskap til våre prosjekter og bestreber oss på å være målrettet, profesjonelle og løsningsorientert for å imøtekomme dine behov. Her kan du lese om hvorfor våre kunder velger oss.