SailLogic Media

Synliggjøring gjennom bilder og film til sosiale plattformer

Vi ser at dokumentering gjennom hele dagen av arrangementer vekker interessen for alle de som ikke er til stede.

Dette kan gjøres ved å bruke bilder og filmer for få frem et budskap, som man igjen deler på sosiale medier og andre plattformer for å nå et større publikum. Dette er en effektiv måte å få mer oppmerksomhet og bygge en følgergruppe.

Foto oppdrag

Vi tilbyr profesjonelle foto og filmfotografer til både private og bedrifter. Vi har erfaring fra seiling, produkter og arrangementer. Vi gir bildene dine det lille ekstra og leverer bilder i høyeste kvalitet. Kontakt oss for å få mer informasjon.

Video

Video er et kraftig verktøy for bedrifter som ønsker å fremme sitt produkter eller tjenester. Det gir bedriftene muligheten til å kommunisere kvalitetsinnhold til sine kunder og potensielle kunder.

Video er et unikt verktøy for å engasjere, bygge tillit og øke salget. Vi kan hjelpe deg med å utforme og produsere kvalitetsvideoer som støtter deres markedsføringsstrategi og øker deres synlighet.

Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste videooppdrag.

Foto

Trond R. Teigen

Trond R. Teigen har vært aktiv innen fotografi siden 2006, da hans karriere startet ved en lokalavis i Larvik. Fra og med 2009 har han fungert som frilansfotograf for NTB, hvor han spesialiserer seg på dekning av nyhets- og sportsbegivenheter, inkludert Eliteserien i fotball.

I 2014 knyttet han bånd med Thomas Nilsson og Wolfpack Racing Team da Volvo Ocean Race-båten «Camper» ankom Norge. Siden den gang har han også spesialisert seg innen seilfoto.

Film

Henrik Eriksen

Henrik Eriksen har vært en sentral del av SailLogic siden 2019. Med lidenskap fanger han norsk seilsport på film. Fra 2021 har han ledet SailLogic og markedsføringen av Norsk Seilsportsliga.

Hans engasjement førte ham til verdenshjørner som Jeddah, Palma og Pensacola, der han dokumenterte spennende øyeblikk med foiling. Hans ekspertise er å fange raske bevegelser og intens havatmosfære.