SailLogic

SailLogic har mer enn 15 års erfaring med å utvikle norsk og internasjonal seilsport.

Ved å kjenne mulighetene innen seiling, bruker vi vår kompetanse til å skape verdi for kundene våre. Vi har høy kompetanse innen prosjektering og gjennomføring av seilprosjekter og eventseiling.

Vi er ansvarlige for utviklingen og gjennomføringen av den norske eliteserien i seiling, og jobber aktivt med å kommersialisere norsk seilsport. SailLogic har også ansvaret for FNs miljøkampanjen «Clean Seas – Turn The Tide on Plastic» i Norge.

Dette er våre medarbeidere


Magnus Hedemark

Daglig leder


Magnus er vår kaptein over alle kapteiner og styrer SailLogic trygt inn i alle havner. Han er grunnlegger og aksjonær i selskapet, og har mer enn 25 års seilerfaring. Ingen vet sikkert hvor skipper’n bor, skal man besøke han må man ta en tur til vårt kontor på Blommenholm.

Martin Bie

Operasjonsansvarlig


Martin er vår navigatør og har det viktige ansvaret for å navigere skuta på en trygg og god måte. Martin er tross sin unge alder allerede en erfaren seiler og en veldig hyggelig person som kan gi dere spennende og morsomme opplevelser om bord på våre toppriggede seilbåter.

Bernt Hedemark

Partner, Logistikk og Service


Bernt er vår maskinsjef. Til tross Bernt sin alder, mangler det ikke på kunnskap. Med livslang erfaring innen logistikk, passer han på at maskineriet og utstyret er operativt når det skal brukes, uansett hvor.

Thomas Nilsson

Prosjektleder – Clean Seas


Thomas er vår baumann. Han gjør først og spør etterpå, og tar alltid avgjørelse på strak arm. Thomas – et fyrverkeri av en ideskaper, kjennetegnes ved at «Det som var bra i går, var ikke så bra i dag». Om Thomas sover, det vet vi ikke – for han jobber 30 timer i døgnet.

 

Alexander Ringstad

Prosjektleder – Båtansvarlig


Alexander, internt kalt «Knerten» er vår styrmann. Ungt pågangsmot satt i system. Det er ikke uten grunn at han er vår styrmann, han er pålitelig, punktlig og flink. Dessuten er han en av Norges få profesjonelle seilere.

Trond Teigen

Fotograf


Trond er vår «On Board Reporter» grunnet hans lidenskap for Volvo Ocean Race og fotografering. Trond er en seilfotograf i verdensklasse. Han er service innstilt og arbeidsom, og leverer bilder du mest sannsynlig vil henge i stuen.

Henrik Eriksen

Videoprodusent


Henrik er vår siste ansatte og vår nyeste båtsmann. Han er alltid på rett sted til rett tid, og filmer det underveis. Han foreviger alle våre prosjekter i en sportslig, eksklusiv og moderne ramme.

Fredrik Joramo

IT


Fredrik er vår personlige AIS ombord. Han passer på at våre navigasjonssystemer fungerer til enhver tid og passer på at skuta har de nødvendige systemene til rett tid.

 

Dette er våre eksterne ressurser


Morten Jensen

Journalist


Telegrafist – Kommuniserer skipets posisjon ved å skrive om hva vi gjør, hva vi skal gjøre og hvor vi er. Morten har 40 års som seiljournalist.

Martin Rishovd

Performance Analytiker


Martin er vår trimmer og trimme, det kan han. Martin bygger teknologien vi bruker, optimaliserer den, og gir seg ikke til den er perfekt. Han er blant annet ansvarlig for vårt SAP Sailing Analytics system, som gir oss viktig performance analyse om båtens kurs, hastighet og mer. Han er en god blanding av Petter Smart og Reodor Felgen.

Andreas Nergaard

Digital Rådgiver


Andreas er vår taktiker. Det er mest sannsynlig på grunn av han at dere leser dette. Vår taktiker holder mannskapet i ørene. Han sier i fra om noen gjør feil, og sørger for at skuta oppholder seg i de havnene det er størst synlighet.

Kontakt oss