En fantastisk mulighet for markedsføring av din merkevare

MARKEDSFØRING

Seiling er en sport med ubegrensede muligheter. Sett på verdensbasis, er seiling en av de raskest voksende sportene når det gjelder idretts sponsorater. Seiling gir bedrifter en unik mulighet til å nå en interessant gruppe mennesker over hele verden, gjennom små lokale arrangementer eller nasjonale og internasjonale arrangementer med profesjonelle og profilerte lag eller enkeltpersoner.

Har du en merkevare og ønsker god profilering, har du muligheten til å engasjere og samle de ansatte rundt et felles sportslig prosjekt. Om din bedrift ønsker å vise frem nytenkende teknologi kan et sponsorat innenfor seiling være et meget godt alternativ.

Seiling er i dag et trendy, sporty og miljøvennlig alternativ som er enkelt og tilgjengelig for kundearrangement eller internarrangementer. «Blue is the new green». Seiling er i dag representert i alle de store markedene rundt i verden.

PROSJEKT EKSEMPLER

Norges Seilforbund

SailLogic opptrer som markedskonsulent med oppgaver som å hente inn nye sponsorer, reforhandle eksisterende avtaler og å bygge merkevaren NSF og deres profil. Arbeidet fokuserer på et felles verdiutbytte for begge parter gjennom opplevelse, profilering og kommunikasjon.

Seilportsligaen

Rådgiver til Heia De Som Vinner. SailLogic er engasjert av KNS for å gjøre Færderseilasen mer synlig og attraktiv gjennom nye Færder Sailing Week, Færderseilasen og det sosiale arrangementet ved målgangen i  Tønsberg.

SailLogic

Prosjektleder for bedrifter og privatpersoner sine seilprosjekter/båter. Vi utfører strategisk sponsorrådgivning, kommunikasjon, arrangementer, innkjøp, regatta og vedlikehold.

Illustration of a lighthouse.
Illustration of a lighthouse.

SAILLOGIC TILBYR

Strategisk sponsorrådgivning innen seiling. Sponsorship management av prosjekter og regattaer. PR og medierelasjoner for regattaer, foreninger og seilere. Tv/Foto produksjon og distribusjon. Ta kontakt så kan vi finne ut hvordan din bedrift kan bruke seiling som profileringsarena og nå frem med fitt budskap.

NAVIGERING AV DITT SEILPROSJEKT.

Illustrasjon av en knute

Vi tilbyr unik profilering og en fantastisk mulighet for teambuilding. Våre X-41 One Design båter har fast tilholdssted på Aker Brygge, sentralt plassert ved inngangspartiet til havnen, og er godt synlige fra Aker Brygges sjøside.

Målet med oppdragene er høyere synlighet, blidere kunder og bedre relasjoner. Vi legger forholdene til rette, slik at våre samarbeidspartnere får tilbake langt mer enn det som er investert. SailLogic gir dere mulighet til å bygge lag, knytte relasjoner og skape felles historier med seiling som verktøy.

- Aker Brygge besøkes av mange millioner hvert år.

- Alle båtene seiler aktivt regatta hele sommeren.

- Båtene brukes til konkurranseseiling for bedrifter på hverdager.

- Profilering på flere like båter skaper tydelig stoppeffekt.

Ta kontakt om ditt seilprosjekt!
Photo of regatta sailing. Photo of a regatta boat. Photo of regatta sailing.
Logo til Sail Racing Logo til SAP Logo til UBQ Logo til Tag Heuer