Din partner
i bedriftsseiling

EVENTS

SailLogic gir deg mulighet til å bygge lag, knytte relasjoner og skape felles historier med seiling som verktøy

Vi arrangerer regattaer for 10-400 personer i like båter. Vi har valgt X- 41 og X- 35 One Design som plattform for våre arrangementer. Dette er eksklusive og raske båter som gir erfarne seilere et kick og uerfarne seilere en stor opplevelse. Begge båttypene har en trygg og god arbeidsplass for opp til 10 personer.

Sammen skal vi bygge lag og skape magiske øyeblikk på fjorden. Du kan konkurrere mot andre bedrifter, eller ta med kollegaer, partnere og kunder ut på fjorden for å skape god stemning.

Vi møtes på Aker Brygge, Vågen i Stavanger og Bryggen i Bergen. Etter en gjennomgang av båten, roller og sikkerhet, legger vi ut på fjorden for å seile baneseilaser under kyndig veiledning av dyktige instruktører.

Etter endte seilaser samles vi for en bedre middag like ved båtene. Vi har avtaler med restauranter og utsteder som kan tilby noe for en hver smak.

Illustrasjon av en knute

VI TILBYR

N°1


Event dag
kl.10.00 – 16.00
10 – 200 pers

Pris fra 1500 kr per pers

Illustrasjon av en sol

N°2


Event ettermiddag
kl.16.00 – 21.00
10 – 200 pers

Pris fra 1500 kr per pers

Illustrasjon av ettermiddagssol

N°3


Kick off
Et skreddersydd arrangement
Alt fra noen timer til en uke på vannet

Ta kontakt

Illustrasjon av konfettikanon.
Illustrasjon av en sikkerhetsvest.

SIKKERHET


Alle båtene er godkjent for havseilas. Båtene har alt av navigasjonsutstyr, nødvendig sikkerhetsutstyr (ISAF Cat 3), redningsvester og seilklær.

Illustrasjon av en kokkehatt.

MAT


Vi legger til rette for middag og premieutdeling etter seiling. Vi har gode avtaler med restauranter i området.

Illustrasjon av en megafon.

REKLAME


SailLogic kan legge til rette vedr. innkjøp av seiltøy (seildresser eller vindjakker) med selskapets profil. Vi kan også produsere stagbanner som båten kan flagge før og etter regattaseilingen.

Illustrasjon av et par sokker.

BEKLEDNING


SailLogic stiller med seildresser og redningsvester. Ta med støvler, tykke sokker, ullundertøy, tykk genser, lue, hansker, solbriller, sovepose og skift.

REGATTA

Regattaseiling er en fellesnevner for all kappseiling. Det kan seiles på en utlagt bane mellom utlagte bøyer, eller man kan seile fra A til B - og gjerne over store avstander. Seiling mellom utlagte bøyer kalles ofte «baneseiling» og seiling fra A til B kalles bare «Regatta».

I SailLogic er vi mest opptatt av baneseiling. Denne type seiling gir tette dueller og mye action! Vi seiler flere korte race på 20-25 minutter hvor vi fokuserer fullt på å seile båten så fort som mulig og ta de riktige taktiske valgene i forhold til konkurrenter og vind.

Mellom seilasene har vi tid til å evaluere våre valg og se hva vi kan gjør bedre før vi kaster oss ut i ett nytt race. Det er mange arbeidsoppgaver på en seilbåt, så hele mannskapet må jobbe godt sammen for at båten skal komme først i mål.

FÆRDERSEILASEN

Illustrasjon av en knute

Skandinavias største seilas, Færderseilasen, ble første gang seilt i 1947. Seilasen er i dag en av verdens største "overnight" regattaer med 1000 deltagere.

Alt ligger til grunne for en unik opplevelse, når tusen båter seiler ut Oslofjorden med ett felles mål om å gå over mållinjen i Tønsberg. Seilasen byr på mye spenning og er en flott naturopplevelse. Lørdagen byr på full sving i Tønsberg med stor seilfest og premieutdeling.

PROGRAM FÆRDERSEILASEN

Tilbudet inkluderer båt med skipper.
Det er seildresser og redningsvester ombord til alle.
Ingen seilerfaring nødvendig!

Fredag

Regattastart indre Oslo havnebasseng


Lørdag

Ankomst Tønsberg, stor seilerfest
og middag etter eget ønske.


Søndag

Retur Oslo - 6 timer til Aker Brygge.
Alternativt annen transport.

Plasser:
9 pers

Pris:
35 000 kr
(MVA ikke inkl.)

Illustrasjon av Færdersailasen kartet

VELKOMMEN TIL FÆRDERN!

Illustrasjon av en sikkerhetsvest

SIKKERHET


Alle båtene er godkjent for havseilas. Båtene har alt av navigasjonsutstyr, nødvendig sikkerhetsutstyr (ISAF Cat 3), redningsvester og seilklær.

Illustrasjon av en kokkehatt

MAT


Spise riktig er viktig på en seilas som Færderseilasen. Varm mat og drikke i kombinasjon med sjokolade, nøtter og frukt gir overskudd til å seile i 20 timer. Vi legger til rette for mat og drikke på turen, inkludert middag når dere kommer til Tønsberg.

Illustrasjon av en pute

OVERNATTING


Under seilasen sover mannskapet på skift. Ved ankomst Tønsberg er det muligheter for å ta inn på hotell, eventuelt bo i båten.

Illustrasjon av et par sokker

BEKLEDNING


SailLogic stiller med seildresser og redningsvester. Ta med støvler, tykke sokker, ullundertøy, tykk genser, lue, hansker, solbriller, sovepose og skift. Ta også med joggesko, lett jakke og hverdagstøy til aktivitetene i Tønsberg etter seilasen.

Illustrasjon av en buss

TRANSPORT HJEM


Båten forlater Tønsberg ca kl 12.00 søndag, og vi ankommer Aker Brygge ca kl. 18.00. Alternativt kan vi sette opp biltransport.

Illustrasjon av en megafon.

REKLAME


SailLogic kan legge til rette vedr. innkjøp av seiltøy (seildresser eller vindjakker) med selskapets profil. Vi kan også produsere stagbanner som båten kan flagge før og etter regattaseilingen.

Foto av regatta båt Foto av regatta seiling, store seil som er formet som et fjell. Foto fra regatta seiling. Foto av regatta seiling, store seil som er formet som et fjell. Foto av regatta båt Foto fra regatta seiling.
Logo til Sail Racing Logo til SAP Logo til UBQ Logo til Tag Heuer